Calvin Klein Parfüm Kodları Nelerdir?

Oldukça güzel kokulu parfüm markaları arasında yer almaktadır. Calvin Klein Parfüm Kodları Nelerdir?
Calvin Klein Parfüm Kodları
Calvin Klein Parfüm Kodları

Calvin Klein Parfüm Kodları

Calvin Klein Encounter For Men EDT 100 ml Erkek Parfümü

Calvin Klein Encounter For Men EDT 100 ml Erkek Parfümü

Üst nota: Rom, kakule, mandalina.
Kalp: Silhat, yasemin, biber, konyak.
Dip nota: Ud, sedir, misk.

Calvin Klein Euphoria Edp 100 ml Bayan Parfümü

Esans: oryantal
Euphoria'nın gizemini, orijinal kokunun daha narin, parlak ve etkileyici yorumu ile tadın
Tepe notası:sulu yeşil akoru, sicilya bergamutu
Euphoria eau de toilette, büyüleyici sicilya bergamutunun zenginleştirdiği ve sulu yeşil akorun sardığı taze egzotik hurmanın görkemli bir girişi ile canlanıyor.
Kalp notası:manolya, ışıltılı orkide enerjik beyaz hanımeli çiçeği ile ustaca uyum sağlayan, göz kamaştırıcı orkide ve manolya notaları Euphoria'nın esansındaki taze nilüfer çiçeğinin çiçeksi özüne feminenlik ve gizem katıyor.
Dip notası:kremsi akor, sandal ağacı
Baş döndüren aynı zamanda hafif ve şehvetli finale yaklaşırken, beyaz sandal ağacı, el değmemiş sıvı kehribar ve bailey's in cezbedici kremsi uyumu ile harmanlanıyor.

Calvin Klein Euphoria Blossom EDT 100 ml Bayan Parfümü

Çiçeklenen enfes çiçeğin yaydığı narin kokudan esinlenilmiş, tıpkı eşsiz bir çiçeğin açışı gibi. Euphoria Blossom tüm duyuları saran çok özlü, taze çiçeksi bir koku. Saf, modern, berrak.Modern kadınlar için canlandırıcı turunçgil bir parfüm. Üst notalarda kumkat, çiy düşmüş yeşil akorlar ve nar kullanılmıştır. Orta notalarda orkide çiçekleri, lotus çiçeği ve pembe şakayık taçyaprakları. Alt notalarda ise blond wood, beyaz kehribar ve buzlu saf misk kullanılmıştır.Günlük ve gündüz kullanım için uygundur.

Calvin Klein Euphoria Men Edt 100ml Erkek Parfümü

Ferah ,erkeksi baharatlı yeni bir koku.
Çağdaş ve seksiliğin yeni tanımı..

Calvin Klein Beauty Edp 100 ml Bayan Parfümü

Her yönüyle kendine güvenen kadının kokusu Calvin Klein Beauty, ışık saçan ve ilham veren sofistike bir koku. Kadının ruhunu tende yakalayan koku lilyuma yeni bir yorum getiriyor. Zamandan bağımsız yasemin, çiçeksi notaları yükseltiyor. Salt ambrette tohumları baharatlı sıcaklığı genişletiyor ve sedir ağacı kokuyu enerjik ve çekici kılıyor. Koku tendeki sofistike bir çiçek haline geliyor. 
Calvin Klein'nın beş yıl aradan sonra çıkardığı ilk kadın kokusu olan ve kendine güvenen, sofistike kadını tüm güzelliğiyle yücelten 'Beauty' ye herkesten önce sahip olma fırsatını kaçırmayın.
Calvin Klein Beauty gala çiçeğine getirilen yeni bir yorum. Gala çiçeği Calvin Klein Beauty'nin kalbi ve ruhu. Sofistike bir çiçek, kadınsılığın özü, aynı zamanda göz alıcı. Gala çiçeği ile yasemin esansı floral etkiyi çoğaltırken, ambrette tohumları çekici samimiyeti arttırıyor. Sedir ağacı canlı ve çekici bir güzellik getiriyor. Tepe notasında ısınmış ambrette tohumları, kalp notasında yasemin, gala çiçeği ve dip notasında sedir ağacı bulunuyor. Calvin Klein Beauty parfümü kadının iç güzelliğini dışa vuruyor, kendine güvenini arttırır, rahat ve çekici görünmesini sağlar.

Calvin Klein Sheer Beauty Essence Edt 100 ml Bayan Parfümü

Sheer Beauty Essence güven duygusundan ve feminenlikten ilham alarak oluşturulan floral, meyveli misk kokusu. Koku, nashi armut çiçeği ve beyaz şeftalinin ferahlatıcı tepe notası ile açılıyor. Kalp notası, gül yaprakları, değerli lotus çiçeği ve manolyanın lezzetli birleşiminden oluşuyor. Dip notası, şeffaf musklar, kremsi vanilya ve sarhoş edici sedir ağacı ile bağımlılık yaratan hafif bir duygusallık yaratıyor.

Calvin Klein Sheer Beauty Edt 100 ml Bayan Parfümü

Calvin Klein Sheer BEAUTY Fresh, Meyveli ve Floral bir parfümdür. İçeriğinde mevcut olan üst notalarda Şeftalili Bellini akoru, kırmızı böğürtlen özü, bergamut kokunun tepe notasında canlı ve ışıltılı şeftalili bellini akoru kendini gösteriyor.
Pembe zambak akoru, yasemin, lotustan oluşan kalp notası, pembe zambak akoru ve eğlenceli florallik ile büyülüyor. Dip notalarda mevcut olan Saran musklar, sandal ağacı, vanilya çiçeği feminen notaların altında kendine güven, tensel musklar ve kremsi odunsular ile ortaya çıkıyor.

Calvin Klein CK Free For Men Edt 100 ml Erkek Parfümü

Ferahlatıcı ve odunsu bir koku.Güçlü odunsu bitişiyle gündelik kullanımınızın ayrılmaz parçası olacak.

Calvin Klein One Shock For Him Edt 200 ml Erkek Parfümü

CK SHOCK MEN güçlü ve oryantal bir kokudur. Üst notalarında parlak klementine, mor lavanta, red bull akoru, salatalık yer almaktadır. Orta notalarını osmanthus, karabiber, kakule, siyah fesleğen alt notalarını ise tütün, amberin, cashmeran muskı, paçuli oluşturmaktadır.

CK SHOCK MEN Tam bir şok! Calvin Klein'in yeni erkek parfümü, saf bir tazelikle başlıyor, kalbinde baharatlı bitişinde ise erkeksi tütün miski bulunuyor.

Calvin Klein One Shock For Her Edt 200 ml Bayan Parfümü

İçeriğindeki pembe lotus, gelincik ve tutku çiçeği, böğürtlen, yasemin, nergis, paçuli, misk ve sıvı çikolata alışılmışın dışında bir harman. Bu duyu armonisinin etkisi ise sandığınızdan daha tutkulu. Parfümün imajı, şişesinden ve reklam kampanyasından bile belli oluyor. Beyaz şişe üzerine pembe rujla yazılmış bir Shock yazısı var. 

Calvin Klein Euphoria Gold Women EDP 100 ml Bayan Parfümü

Calvin Klein Euphoria Gold Women EDP 100 ml Bayan Parfümü

Calvin Klein Euphoria Gold Men EDP 100 ml Erkek Parfümü

Calvin Klein Euphoria Gold Men EDP 100 ml Erkek Parfümü

Calvin Klein Endless Euphoria EDP 125 ml Bayan Parfümü

Calvin Klein Endless Euphoria EDP 125 ml Bayan Parfümü 

Calvin Klein CK Be Edt 200ml Unisex Parfüm

Calvin Klein CK Be Edt 200ml
Bizleri birbirimize yakınlaştırmaya davetkar,zarif,ferah ve gizemli..Çiçek ve meyve,beyaz misk akoru barışı temsil eder.Üst Nota : Bergamut, mandalina, nane ve lavanta.Orta Nota :Manolya ve şeftali.Alt Nota : Tatlı ve saf sandal ağacı, tonka fasülyesi, opoponaksın..

Calvin Klein CK Man Edt 100 ml Erkek Parfümü

Fark edilir ve maskülen kokusuyla bu yeni parfüm; ferahlığın, egzotik baharatların ve zengin odunsuların harmanından oluşan baharatlı odunsu bir koku...Calvin Klein ın benzersiz minimalizmi ve seksi tarzı, modern erkeğin ruhunu yakalayan imza niteliğindeki klasik ve sofistike bir kokuda hayat buluyor. Mükemmel erkeğin yeni ama aynı zamanda klasik bir yorumu. Üst notalarında biberiye, mandalina, bergamut, menekşe yaprağı; orta notalarında hindistan cevizi, defne, bahçe nanesi ve tütsü ile kendisini hissettiriyor...Dip notalarında ise selvi, gayak ağacı, sandal ağacı ile son buluyor..

Calvin Klein Eternity Edp 100 ml Bayan Parfümü

Romantik ve zarif koku zamanla sınırlı kalmayan bir zerafetin ve modern tarzın uyumlu bileşimi. Romantik bir çiçek demeti içinde kalıcı bir aşk. Üst notalarında frezya, mandalin, adaçayı, orta notalarında müge, beyaz leylak, kadife çiçeği, nergis ve dip notalarında amber, sandal ağacı ve paçuli bulunuyor.

Calvin Klein Eternity For Men Edt 100ml Erkek Parfümü

Serin, taptaze bir başlangıç ve ılık bir kalıcılığa sahip ağaçsı koku. 
Parfüm; aile, iş, sağlık ve mutluluk gibi temel değerlere bağlı, romantik, duygusal ama erkeksi, ince ama güçlü günümüz erkeğinin ruhunu simgeliyor. Tepe notasında; mandalina, lavanta ve yeşil bitkiler, kalp notasında; yasemin, adaçayı, sardunya, fesleğen, dip notasında ise sandal ağacı, vetiver, gül ağacı ve amber ile klasik, canlı, ferahlatıcı ve fark edilir ölçüde erkeksi. Zamana meydan okuyan geleneksel değerlere sahip günümüz erkeğinin ruhunu yansıtmaktadır. Serin taptaze bir başlangıç ve ağaçsı ılık bir kalıcılık.

Calvin Klein Obsession For Woman EDP 100 ml Bayan Parfümü

tutkunun kokusu... Asalet ile çekiciliği buluşturan Obsession Calvin Klein, 1985 yılında kullanıcılara sunuldu. Jean Guichard imzası taşıyan Calvin Klein Obsession For Women, zengin harmanıyla fark yaratıyor. Klasikler arasında yer alan Ck Obsession ile fantezilerinizi gizlemeyin. Aşkın ve tutkunun sınır tanımadığı anlar için  Calvin Klein Obsession Bayan Parfüm... Calvin Klein Obsession Parfüm notaları: Mandalina, portakal, vanilya, şeftali, basil, limon, baharatlar, sandalağacı, blossom, yasemin, meşe yosunu, sedir ağacı, gül, amber, misk, sivet, vetiver.

Calvin Klein Obsession Night For Men EDT 125 ml Erkek Parfümü

Kadınları baştan çıkaran erkeklerin kokusu... Odunsu kokusuyla duyularınıza hitap eden, turunçgil ve egzotik baharatlarla dolu içeriğiyle dinamizmi ruhunuzda hissettiren CK Obsession Night For Men, aromasıyla aşkı tutkuyla birleştiriyor. Obsession Night For Men'in üst notalarında serin su notaları, Armut, Gümüş, Karanfil, Kakule, Kardemon; orta notalarında Toskana siyah süeti, Hindistan cevizi, Georgia Ağacı, Sandal ağacı ve alt notalarında Paçuli, Vanilya, Vetier, Laden, Aselbent, Givaudan captie miskleri bulunuyor.

Calvin Klein Downtown Edp 90 ml Bayan Parfümü

O bir yaşam tarzı, şehirli ve orijinal... Benim dünyam, kuralları olmayan. Kendim olduğum yer... Eşsiz bir imza ile kendine güvenen ve modern bir bayan kokusu yaratmak için feminen odunsuları ve yumuşak, floral esansları birleştiriyor. Downtown Calvin Klein İtalyan ağaçkavunu, bergamut ve Tunus’a özgü portakal çiçeği esanslarının canlı tepe notaları ile açılıyor. Kalp notasındaki pembe biber taneleri; menekşe yaprağı ve gardenya taçyapraklarının üzerine toz halinde serpiştirilerek sofistike feminenliği arttırıyor. Dip notasındaki teksas sedir ağacı, tütsü, vetiver, laos benzoini ve canlı, kadifemsi musklar arkasında farkedilir, kendine güvenen ve duyusal bir iz bırakmasını sağlıyor. Tepe notaları, İtalyan ağaçkavunu, bergamut, Tunus’a özgü portakal çiçeği, yeşil armut, sulu erik. Kalp notaları, pembe biber taneleri, menekşe yaprağı, gardenya taçyaprakları. Dip notaları, Teksas sedir ağacı, tütsü, vetiver, kadifemsi musklar.

Calvin Klein CK One Edt 200 ml

Temiz,saf,duygusal ve fresh..Unisex olmasıyla iki kişinin birbirini tamamladığı bir koku. 

Calvin Klein Eternity Aqua For Men Edt 100ml Erkek Parfümü

Maskülen erkeklerin kokusu Calvin Klein Eternity Aqua, kendinden emin ve rahat bir adamın duruşundan esinlenerek yaratılmış. Su notaları ile kalıcı bir iz bırakan salatalık ve saf odunsuların karışımıyla ortaya çıkan aquatik odunsu bir koku. Kalp notası lavantanın zamansız zarafetini yansıtıyor ve sandal ağacının sıcaklığı ile cezbediyor. Islanmış yeşil yapraklar aquatik derinlik kazandırıyor. 

Calvin Klein CK in2U Bayan Edt 150ml Bayan Parfümü

Yarattığı tazelik ve canlılık hissiyle yeni neslin vazgeçilmezleri arasına girecek CK IN2U 30 yıldan beri, dünyadaki popüler kültür hareketlerini sezerek yepyeni trendler yaratan Calvin Klein markasının son parfümü.Yazılı iletişimin artık kültürel yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu kanıtlarcasına, ilk kez bir marka mesajlaşma dilinde kullanılan bir sözcüğü parfümünde isim olarak kullanıyor.

Calvin Klein Secret Obsession Edp 100 ml Bayan Parfümü

Yasak meyveler, egzotik çiçekler,esrarengiz ağaçlar 
Tepe Notasında
Egzotik erik,hindistan cevizi kabuğu,şam gülü
Kalp Notasında
Mısır yasemini,fransız portakal çiçeği,sümbülteber
Dip Notasında
Kaşmir ağaçları,yanmış amber,madagaskar vanilyası.

Calvin Klein CK in2U Edt 150ml Erkek Parfümü

Yarattığı tazelik ve canlılık hissiyle yeni neslin vazgeçilmezleri arasına girecek CK IN2U 30 yıldan beri, dünyadaki popüler kültür hareketlerini sezerek yepyeni trendler yaratan Calvin Klein markasının son parfümü. Yazılı iletişimin artık kültürel yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu kanıtlarcasına, ilk kez bir marka mesajlaşma dilinde kullanılan bir sözcüğü parfümünde isim olarak kullanıyor.

Calvin Klein Eternity Moment Edp 100 ml Bayan Parfümü

Eternity Moment, Aşık olmanın heyecanından esinlenen bir koku. Zevkle alevlenen, vaat ve keşif heyecanı ile dolu... Baştan çıkarıcı, arzulu, son derece dişi.İnsanı esir eden bir bakış, arzulu bir öpücük, ihtimallerle dolu bir dünyanın heyecanı... O an sizi bekliyor..

Hiç yorum yok


Yorum Yaparak Sitenizin Adresini Verebilir, Tanıtımına Yardımcı Olabilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.