Opium By Yves Saint Laurent Parfüm Kodları Nelerdir?

Oldukça güzel kokulu parfüm markaları arasında yer almaktadır. Opium By Yves Saint Laurent Parfüm Kodları Nelerdir?
Opium By Yves Saint Laurent Parfüm Kodları Nelerdir?
Opium By Yves Saint Laurent Parfüm Kodları Nelerdir?

Opium By Yves Saint Laurent Parfüm Kodları

Yves Saint Laurent Opium Black EDP 50 ML

Kahvenin uyarıcı etkisi parfüm içeriği olarak kullanılan Yves Saint Laurent Opium Black Edp 50 ml ürünü çiçeksi özleri ile iddialı bir dişilik oluşturmaktadır. Beyaz çiçeklerin tutkulu özlerinin ortaya çıkardığı hoş koku aydınlıkla karanlığın zıtlıktan gelen kompozisyonunu anlatmaktadır. Çiçeksi bir parfüm olmasının yanında kahve ile buluşan notaları vazgeçilmezlik oluşturmakta ve bu yeni aroma ile bulunduğunuz her yerde fark edilir olabileceksiniz. 

Hiç denenmemiş bir deneyim olarak karşımıza çıkan parfüm, günün her anında kullanılabilecek bir seçenek olacaktır. Özel zaman dilimlerinde de enerjik olmanızı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilecektir. Siyah şişesi ışıltılar saçmakta ve pembe amblemi ile oldukça zarif bir parfüm ortaya çıkmış olmaktadır.

Yves Saint Laurent Opium Black EDP 90 ML

Şişe tasarımında kullanılan ışıltılı siyahlığın ortasında markanın pembe kısmı ile çok kibar bir kutusu bulunan Yves Saint Laurent Opium Black Edp 90 ml parfüm, kahvenin uyarıcı etkilerini barındırmaktadır. Bu etkinin beyaz çiçeklerle buluşması ile feminenlik ortaya çıkmakta ve eşsiz bir bayan parfümü olmaktadır. Genel olarak bağımlılık oluşturmakta ve ışıkla karanlığın zıtlığını simgelemektedir.

Koku özelliklerine bakıldığında ise kahve kokusu tüm notalarda hissedilmekte ve aynı zamanda çiçek kokuları ile de bezeli bir ürün olmaktadır. Yasemin çiçeğinin tutkulu kokusunun kahve ile birleşimi ise oldukça yenilikçi bir koku rengi olmaktadır. Güne başlarken oldukça enerjik olmanızı sağlayacak olan parfüm, kahvenin ferahlığı, çiçeklerin cezbedici kokusu ile birleşerek çok özel ve sıra dışı bir kokuya bürünmektedir.

Yves Saint Laurent Opium Femme EDT Bayan parfüm 50ml

Şişe tasarımı ile lüks ve çekici özelliklerini ortaya döken bir seçim olan Yves Saint Laurent Opium Femme Edt Bayan Parfüm 50 ml içeriğindeki mükemmel harman ile gizemli kadının kendinden emin parfümü olacaktır. Amber, reçine, aselbenti ve tefarikotu ile oryantal özellikleri bulunan parfüm, kadınlar için feminen ve tutkulu bir seçenek olmaktadır. Çiçek özleri arasında bulunan yaseminler ve gül romantik özelliklere bürünmekte ve koku içerisinde buluştukları mandalina ve bergamot fresh bir koku ortaya çıkarmaktadır. Kişniş tüm notalar üzerinde hissedilmekte ve uzun süre kalıcılık sağlayan parfümün uygulanması esnasında belirli bir mesafeden püskürtülmesi önerilmektedir. Kadınsı kokusu, şık şişe tasarımı ile size özel bir imza olabilecek çok özel bir seçimdir.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche EDP 50ML Bayan Parfüm

Black Opıum Nuit Blanche Eau De Parfum

Beyaz kahve akordu çevresinde gelişen parfüm, Portakal çiçeği, beyaz misk ve pembe biberle zenginleştirilmiştir.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche EDP 90ML Bayan Parfüm

Black Opıum Nuit Blanche Eau De Parfum

Beyaz kahve akordu çevresinde gelişen parfüm, Portakal çiçeği, beyaz misk ve pembe biberle zenginleştirilmiştir.

Yves Saint Laurent Opium Homme Deodorant 150ml

Zaman zaman günün yorgunluğu ile negatif düşünceler sizi sarar. Terlemeye karşı etkili Yves Saint Laurent Opium Homme Deodorant 150 ml ürün hem teninizde ferah bir his sağlarken hem de hoş, benzersiz kokusu ile üzerinizdeki negatif elektriği alabilecektir. Uzak doğudan gelen özleri ile çekici, kendinden emin erkeklerin deodorantı olabilecek olan ürünün kullanımında temiz cilde uygulanması önemlidir. Günün her saatinde istenilen sıklıkta kullanılabilir. Güne başlarken kullanacağınız deodorant gün boyunca kalıcı etkisi ile terlemeye karşı cildinizde bir bariyer oluşturur ve gün içerisinde çok daha dinamik, enerjik ve özgüvenli olarak gününüzün tamamlanmasını sağlar.

Yves Saint Laurent Belle D'Opium EDP Bayan Parfüm 90ml

Yves Saint Laurent Belle D'Opium EDP Bayan Parfum 90ml

Yves Saint Laurent Black Opium EDT 50ML Bayan Parfüm

Yves Saint Laurent Black Opium EDT 50ML Bayan Parfüm

Yves Saint Laurent Opium Homme EDT Erkek Parfüm 100ml

Uzak doğudan gelen özleri ile çekici, güçlü ve erkeksi çok özel bir koku ortaya çıkaran Yves Saint Laurent Opium Homme Edt Erkek Parfüm 100ml ürün ferahlatıcı etkilerinin yanında gizemli ve etkili bir atmosferle donanmanızı sağlayacaktır. İlk notalarda Yıldız Anason, Çin Biberi, Siyah kuş üzümü bulunmakta ve klasik olduğu kadarda modern bir anlam kazanmaktadır. Orta notalarında ise Tolu balsamo ve Çin Galangası bulunmakta; karizmatik erkeklerin, iz bırakan bir tercihi olmaktadır. Son notalarda ise odunsu bir öz olan Atlas sediri bulunmakta, ona eşlik eden vanilya ile sağladığı mükemmel birliktelik ile lüks, maddesel zenginliğin çok ötesinde çok daha zengin bir iklim ortaya çıkarmaktadır.

Yves Saint Laurent Belle D'Opium EDP Bayan Parfüm 50ml

Oryantal esansa sahip Yves Saint Laurent Belle O’Opium Edp Bayan Parfüm 50 ml çiçeksi kokuları ile içinizdeki kadınsılığı ortaya çıkarmaktadır. ilk notalarda biber, şeftali karşımı zıt kutupların mükemmel uyumu yer almaktadır. Orta kısımlarda ise tütsüleri yasaminler ve Kasablanka zambağı ile eşsiz bir harman elde edilmiş olmaktadır. En alt kısımlarında ise sandal ağacı bulunmakta ve ortaya baş döndüren efsanevi özel bir seçenek çıkmaktadır. Kendine özel bir tarz sahibi olmak isteyen kadınlar için güçlü özelliklerde bir parfüm olmakta ve feminenliğin çok üst düzeylerde hissedilmesini sağlamaktadır. Şişe tasarımı olarak bakıldığında da çok şık ve zarif bir dizayn karşımıza çıkmakta, püskürtmeli yapısı ile pratik kullanımlar oluşturmaktadır.

Yves Saint Laurent Black Opium Kadın Parfüm Seti

EDP Vaporisateur 50ML
EDP Vaporisateur 7.5ML
Pouch

Yves Saint Laurent Opium Vapeur Perfume EDT Bayan Parfüm 50 ml

Işıltı sunan bir parfüm olan Yves Saint Laurent Opium Vapeur Perfume EDT Bayan Parfüm 50 ml Opium tarafından yeniden yorumlayarak piyasaya sürmüştür. Bu yeni yorum çok daha ince ve naif olmakta ve benzersiz içeriği ile mükemmel bir haz sunmaktadır. Çiçeksi özlerle donatılan parfümün şişe tasarımı da şık ve özenli kadınların ilk seçimi olabilecek bir tercihtir. Pembe biberin tüm notalar üzerinde hissedilen yoğun etkisi ilk notada portakal çiçeği ile birleşerek modern bir koku rengi ortaya çıkarmaktadır. Odunsu notalar kehribar ile birleşerek bağımlılık ortaya çıkaran bir feminenlik oluşturmaktadır. Vazgeçilmeziniz olacak bu parfüm çekici özellikleri ile de herkes tarafından fark edilir bir imzaya dönüşecektir.

Yves Saint Laurent Opium Vapeur Perfume EDT Bayan Parfüm 75 ml

Bazı ürünler piyasaya ilk çıktıkları andan itibaren efsane olurlar. Bunlardan biri olan Yves Saint Laurent Opium Vapeur Perfume EDT Bayan Parfüm 75 ml markanın yeni bir yorumu olmaktadır. Sunduğu ışıltı ve huzurun benzeri olmamaktadır. Modern yapısının çiçek özlerinden kaynakladığı söylenebilir. Sahneye çıkan pembe biberin, mandalina ile harmanlanması çok özel bir koku rengi ortaya çıkarmaktadır. Zengin kalp notalarında ise çiçeksi özler bulunmakta; portakal çiçeği ile oldukça feminen olan parfüm kehribar ile de sağladığı bu etkiye vurgu yapmaktadır. Son kısmında ise odunsu notalar yer almaktadır. Pudra pembesi şişe rengi ve farklı kesimleri ile çok özel bir yasarım olan dizaynı ile yeniliğini ortaya koymaktadır.

Hiç yorum yok


Yorum Yaparak Sitenizin Adresini Verebilir, Tanıtımına Yardımcı Olabilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.